În curând, pe browser — Corpul de Guvernare TV (la cerere)!

Watchtower a anunţat un nou site web care va cuprinde cuvântări lunare în format video din partea Corpului de Guvernare

Ieri, 4 octombrie 2014, s-a convenit cea de-a 130-a întrunire anuală a Watch Tower Bible and Tract Society la sala de congrese din Jersey City, cunoscută şi sub numele de „Teatrul Stanley“.

Pe vremuri, acestea erau nişte şedinţe de afaceri obişnuite care îi ţinea la zi pe membrii Societăţii cu privire la progresele organizaţiei şi la probleme adminsitrative.

Îndeosebi în ultimii câţiva ani, însă, aceste evenimente s-au metamorfozat într-o oportunitate a Corpului de Guvernare de a păşi în lumina reflectoarelor pentru a anunţa „lumină nouă“ sau de a face cunoscute ştiri privind schimbări majore sau lansări de literatură în faţa unui auditoriu care îi acordă garantat adorarea după care tânjesc.

Anul acesta lucrurile nu au fost deloc diferite. Potrivit mai multor surse, s-a anunţat pregătirea unui nou site web (se crede că va fi „tv.jw.org“) care va oferi materiale video „la cerere“, inclusiv sesiunile de închinare de dimineaţă de la Betelul din New York şi cuvântări speciale din partea Corpului de Guvernare, care vor fi transmise o dată pe lună.

Sursele ne informează că site-ul va fi disponibil începând de luni (6 octombrie). Următoarea imagine se presupune că dezvăluie modul în care va arăta platoul jurnalului de ştiri al site-ului web:

Alte anunţuri care se spune că s-au făcut la întrunirea anuală includ următoarele:

  • Urmează să fie lansate noi cărţi de cântări care au aceeaşi culoare ca „sabia argintie“. Vor conţine 15 cântări noi, dintre care unele s-au scurs deja. Toate cântările noi vor fi disponibile pe JW.org înainte ca noile cărţi de cântări să intre în circulaţie.
  • Textului anului 2015 va fi Psalmul 106:1.
  • Urmează să fie lansate noi lecturi biblice în format audio.
  • S-a lansat ediţia revizuită a Traducerii lumii noi („sabia argintie“) în format de buzunar.
  • Luni va fi lansată o nouă aplicaţie, „JW Language“, care îi va ajuta pe Martori să înveţe o limbă străină.
  • Lumină nouă: Gog din Magog nu mai este considerat ca fiind Satan, ci o coaliţie de naţiuni care urmează să se descopere.

Se mai spune că unii betelişti au făcut o demonstraţie în cor a intonării unora dintre noile cântări pe scenă. Toţi cei şapte membri ai Corpului de Guvernare se spune că au urcat pe scenă şi s-au alăturat interpretării ultimei strofe.

Fără îndoială, cea mai interesantă măsură o reprezintă noul site web de materiale video la cerere, care marchează un nou pas în calea membrilor Corpului de Guvernare către proeminenţă crescută, după descoperirea din 2012 că doar ei singuri alcătuiesc „sclavul fidel“.

Mie personal îmi pare bine de această schimbare, căci, dacă există un lucru de care pot fi sigur, atunci acela este că cu cât există mai mulţi Martori care să-i audă pe aceşti bărbaţi vorbind pentru ei, cu atât devine mai evident că membrii Corpului de Guvernare nu sunt nimic mai mult decât nişte bărbaţi mândri şi amăgiţi, departe de a fi vrednici de adorarea pe care o primesc.

Publicat la 4 octombrie 2014 pe JWsurvey.org

Acest articol a fost publicat în general. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.