Umor

Transcriere:

CĂTRE TOATE CONGREGAȚIILE DIN ROMÂNIA

Subiect: Satisfacerea necesităților apostaților

Dragi frați,

De ceva vreme încoace, trăim timpurile critice specifice zilelor din urmă și este aproape imposibil să facem față acestor condiții aprige, despre care vorbește și Pavel în scrisoarea adresată lui Timotei (2 Timotei 3:1-5). Una din principalele amenințări care tânjește să contamineze integritatea congregației creștine o reprezintă apostazia, care în amploare pe zi ce trece. Deși, în trecut, literatura publicată sub îndrumarea ,,sclavului fidel și prevăzător” considera că toți apostații au intenții rele, după cât se pare nu toate persoanele care au părăsit organizația lui Iehova pe considerente doctrinare au intenția de a-și propaga noile convingeri religioase în mijlocul poporului lui Dumnezeu. Unul din motive este că lunar, sute, chiar mii de apostați descarcă revistele noastre de pe site-ul www.jw.org, iar forumurile de profil atât cel din România, cât și cele din alte țări conțin dezbateri libere și necenzurate ale materialului publicat. Această stare a lucrurilor ne convinge și mai mult de necesitățile spirituale cu care se confruntă foștii noștri frați. În urma rugăciunilor rostite, Corpul de Guvernare a aprobat sprijinirea comunităților de apostați.

Începând cu numărul din 15 iulie 2012 a revistei Turnul de veghe, ediția pentru studiu va cuprinde articole care vor dezbate necesitățile apostaților sau celor care vizitează cu regularitate forumurile apostate. Printre acestea, se vor prezenta relatări necosmetizate din trecutul tumultos al organizației, detalii cu privire la profețiile neîmplinite, scurte biografii ale foștilor Martori care au contribuit la comunitatea de apostați, relatări de la Apostafesturi și alte forme de hrană spirituală oportună.

Vă mulțumim că nu vă poticniți din cauza acestor schimbări și vă transmitem salutări și calda noastră iubire creștină.

Frați voștri,
Organizația Religioasă Martorii lui Iehova

3 răspunsuri la Umor

 1. Nietzsche spune:

  Nu stiu daca imi va vedea cineva postul ca sa imi raspunda dar…..chiar e serioasa scrisorica asta? Adica e pe bune ce scrie acolo in ea? E ceva oficial de la mama lui de la Brooklyn sau doar ceva de Romanica asa?

 2. @Nietzsche spune:

  Nu vezi cum se cheama pagina? Este o recunoastere indirecta a apostaziei practicata de cei ce folosesc adresa. Sunt acei „lupi in blana de oaie”. Fereste-te de ei!

 3. admin spune:

  @Nietzsche
  Este o scrisoare scrisă în glumă de traducătorul cărții „Conflictul conștiinței” :).

  @@Nietzsche
  Și iată că și tu ai intrat pe un site „apostat”. Dacă tot ești curios dă un ochi pe următoarele articole:

  http://martorii-lui-iehova.ro/2011/10/14/campania-societatii-impotriva-apostaziei/
  http://martorii-lui-iehova.ro/2011/09/15/cum-sunt-anatemizati-fostii-membri/
  http://martorii-lui-iehova.ro/2011/09/07/martorii-lui-iehova-si-politica-evitarii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.