Culte care exercită control asupra minții

Urmăriți mai jos un scurt clip în care sunt prezentate tehnicile de control asupra minții folosite de anumite grupurile religioase, politice sau comerciale. Fiind un video generic, nu toate dintre aceste tehnici se regăsesc în anumite grupări, însă prezența a doar unora este suficientă pentru a putea pune sub semnul întrebării grupul respectiv.

Cei care cunosc religia Martorii Lui Iehova vor putea cu siguranță să recunoască unele dintre tehnicile de control. Insă ele nu există doar în mijlocul Organizației Watchtower ci sunt regăsite în numeroase religii și culte prezente în Romania.

În săptămâniile următoare voi publica un articol în care voi prezenta cum sunt folosite aceste tehnici în rândul Martorilor lui Iehova.

Vizionare plăcută!

Acest articol a fost publicat în video și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Culte care exercită control asupra minții

  1. nicu spune:

    Pur si simplu te revolta acest videoclip. Dar nici nu vreau sa cad in extrema de-a inceta sa mai caut intelepciunea, adevarul. Daca acei magi a Egiptului au reusit sa transforme toiagurile lor in niste serpi, asta nu inseamna ca toate vin de la cel rau, ca nu exista un toiag care vine de la Dumnezeu si care va inghitii toate celelalte toiaguri. Daca sunt multi care pretind ca la ei se afla Christos(calea, adevarul si viata), asta nu inseamna ca nu exista Christos. Daca peste jertfa preotilor lui Baal nu s-a coborat foc din cer, asta nu inseamna ca nici peste jertfa lui Ilie nu are sa se coboare foc din cer spre confirmarea adevarului.

  2. http://www./ spune:

    The real question is, why isn't someone making replacement magazines for the AG-42, ideally in 20 round sizes?In its case, I believe "one is enough", because spares are scarce as hen's teeth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.