Lansare forum! (Actualizat)

Îmi face plăcerea să vă anunț că de astăzi puteți discuta liber pe forumul atașat site-ului!

Din motive de siguranță adresele de e-mail folosite la înregistrare nu vor fi vizibile celorlalți membri ai forumului sau oaspeților. Totuși puteți comunica cu ceilalți membri de pe forum folosind mesaje personale.

Utilizatori sunt grupați în funcție de numărul de posturi astfel:

Toți utilizatori, așadar, la înregistrare sunt ‘Persoane interesate’.

Forumul are o secțiune: Doar pentru membrii forumului, care este vizibilă doar membrilor înregistrați. Chiar și așa cei care nu doresc ca anumite informații să fie dezvăluite public trebuie să arate precauție întrucât orice își poate face un cont pe acest forum.

Fără dorința de cădea în legalism vreau să amintesc că abuzurile, hărțuielile, injuriile aduse unor persoane sau instituții, instigarea la ură, amenințările, invadearea intimității sau limbajul obscen nu vor fi tolerate. Totodată spam-ul și reclamele vor fi eliminate, iar utilizatori în cauză își vor pierde dreptul de a mai posta.

Scopul forumului este de a oferi un cadru civilizat, pozitiv și încurajator de discuții pentru martorii lui Iehova, foștii martorii sau persoanele interesate de această religie. Se dorește din partea membrilor forumului să arate respect pentru diversitate, amabilitate și compasiune în discuțile cu ceilalți membri.

Vă aștept pe forum!

Actualizat 23 octombrie 2011, ora 19:22: Modificat grupurile utilizatorilor

Acest articol a fost publicat în ştiri și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

11 răspunsuri la Lansare forum! (Actualizat)

 1. Haitas Calin spune:

  Am fost foarte vitregiti ca nu a existat acest forum mai demult,mai bine mai tirziu decit niciodata,MULTUMIM ADMIN!Succes. Este o incurajare pentru VICTIMELE pe care aceasta SECTA AMERICANA ORGANIZATIA MARTORII LUI IEHOVA le produce. Aceasta secta trebuie DEMASCATA!

 2. Asta si facem Caline, asta si facem…

  CdG

 3. Doru Ifrim spune:

  Am incercat sa ma inscriu ca utilizatr dar nu am primit mail de confirmare..nici spam…de ce?? Ma puteti ajuta?
  Va multumesc anticipat…

 4. Aliosa spune:

  sunt un simplu vizitator curios intrat prima data aici, dar ce nu inteleg e urmatorul lucru:
  ma bucur ca ati reusit sa iesiti dint-o organizatie care va prinsese in vartejul ei de ciclon, dar de ce folositi pentru utilizatori denumiri din nomenclatura ei?

 5. hjk spune:

  despre martorii lui Iehova se va vorbi vesnic dar despre alte religii si toti cei care vorbiti contra lui Iehova Dumnezeu NU se va mai vorbi dupa Armaghedon. Intai politica va desfiinta religia iar apoi D-zeu va desfiinta politica si cu asta basta … N-aveti nici o speranta de viitor voi care vorbiti contra lui Iehova Dumnezeu …

  • admin spune:

   Un răspuns parcă desprins din Turnul de Veghe. Poate într-o zi o să ai curajul să scoți capul din „cutia” doctrinară a martorilor.

  • marcus spune:

   Despre martorii lui iehova se va vorbi vesnic ? De ce ? pentru ca asa crezi tu? pentru ca asa ai fost conditionat sa intelegi ca sta scris intr-o carte? Trezeste-te la realitate si realizeaza ca orice afirmatie pe care o faci si nu e sustinuta de dovezi va fi respinsa fara a fi nevoie de dovezi!

 6. GOLBAN simion spune:

  De cîte ori citesc ceva despre M.I., îmi aduc aminte de mama mea!, și constat cîtă încrîncenare sălăjuiește în mintea(dealtfel spălată!) adepților iehoviști care nu sunt în măsură să iasă din tiparele dictate de Centrală(evident fiind vorba de Centrala mondială Iehovistă, ”mama lor”). Nu veți putea niciodată să dialogați, în mod pertinent, pe baze scripturale cu un adept care a apucat să înmagazineze în mod ”vîrtos” învățămintele transmise de Centrală!(vedeți ce spune un fost prezbiter iehovist, David A. Reed sau Wilburg Lingle).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.